Servei de manteniment i reparació de variadors de freqüència

Els variadors de freqüència en tractar-se d'equips sotmesos a condicions severes de servei requereixen un manteniment. La vida útil de l'equip es pot prolongar en fer-se un manteniment preventiu correcte.

A Viladoms Electromecanica tenim una àmplia experiència com a Partner oficial de la marca ABB, i portem diversos anys prestant el servei de manteniment i reparació de variadors de freqüència ABB.

Els nostres tècnics de servei han estat formats, capacitats i certificats per ABB i reben formació continuada per oferir sempre el millor servei segons el programa Authorized Value Provider.

Disposem d´un taller especialitzat en reparació de convertidors de baixa tensió oferint als nostres clients una garantia de 12 mesos en els components substituïts.


Sempre utilitzem recanvis i recanvis originals que garanteix un procés de reparació d'alta qualitat i el funcionament correcte dels convertidors reparats


Abans de la seva reparació, es comprova exhaustivament el funcionament dels variadors i després de la seva reparació són provats amb un motor a plena càrrega.

  • Proves dels panells de control, si n'hi ha.

  • Proves de lentrada de control digital i analògica.

  • Proves de càrrega al banc de proves.

  • Proves de potència nominal al banc de proves.