Venda i reparació de motors elèctrics i bombes


Motors elèctrics, bombes i convertidors a Igualada

Des de Viladoms Electromecànica, empresa especialitzada en motors elèctrics, bombes i convertidors, posem a la disposició de tots els clients un nodrit nombre de serveis per satisfer totes les necessitats que poguessin tenir. El nostre compromís de treball i la qualitat dels nostres productes ens han posicionat com una empresa de referència dins del sector de la nostra àrea d’influència.


Posem a la seva disposició un ampli catàleg de motors elèctrics, bombes i convertidors

Des de l’any 1972 ens dediquem a la reparació, manteniment i també venda de motors per tota classe d’aplicacions, sempre amb l’objectiu de cobrir les demandes d’empreses, professionals autònoms i particulars, cobrint d’aquesta manera un ampli sector del mercat.

Per complementar aquests serveis, també treballem amb un ampli catàleg de bombes d’aigua i variadors de baixa i mitja tensió.

Desenvolupem el nostres treballs gràcies a una efectiva metodologia de treball específica que ens permet optimitzar els nostres processos, cosa que redunda molt positivament en la satisfacció dels nostres clients.

Comptem amb una plantilla de treballadors formada per professionals altament qualificats i amb una gran experiència, el que ens permet assumir qualsevol classe de projecte i portar-ho a terme amb els millors resultats. A tot això, també hem de sumar les nostres instal·lacions, dotades de la maquinaria i eines més modernes per poder assolir els nostres treballs.

Realitzem tasques de reparació i manteniment de motors, treballs mecànics, equilibrats, reparacions de bombes d’aigua i bobinat de motors entre moltes altres, deixant patent el gran ventall d’opcions que posem a disposició de tots els nostres clients, a qui també oferim tot l’assessorament tècnic que poguessin necessitar.

Els convidem a que visiti les diferents seccions que componen aquesta pàgina web. En elles trobarà més informació sobre nosaltres i dels serveis que posem a la seva disposició, sempre amb la garantia que portem donant des que vam començar a donar les nostres primeres passes en aquest sector.


Marques que distribuïm